Wat Is Jouw Impact Profiel?

DE TEST

IMPACTSTIJLEN 12Q - NL
0% Complete
1 of 5

Jouw Impact Profiel


Blijf jij maar analyseren wat het probleem is? Of probeer jij je ideeën voor te stellen voor immense impact? Meer ontwikkelaar van de best passende impact oplossing? Of meer de doener die graag aan de slag wil? Maak kennis met jouw voorkeur stijl waarmee jij je werk en impact benadert. Dit helpt je om meer impact te maken en effectiever samen te werken met anderen.

Ga op je eerste gevoel af bij het beantwoorden van de volgende 12 vragen en probeer niet te ‘over’ denken.


1. Ik test graag mijn ideeën en schaaf ze bij, voordat ik met de oplossing kom.
1. Ik test graag mijn ideeën en schaaf ze bij, voordat ik met de oplossing kom.

2. Ik neem graag de tijd om een probleem precies te begrijpen.
2. Ik neem graag de tijd om een probleem precies te begrijpen.

3. Ik neem graag de nodige stappen om mijn idee in aktie om te zetten.
3. Ik neem graag de nodige stappen om mijn idee in aktie om te zetten.


Sending